Grootste assortiment van Breda! Goedkoopste in de regio! Uitgebreide showroom! Altijd het beste advies!

Over BredaVuurwerk


Ook dit jaar weer speciale vuurwerkacties tijdens de losse verkoopdagen en er is volop keus. Ook speciale acties en kortingen zijn er tijdens deze dagen.

Indien ondanks grote zorgvuldigheid een artikel niet meer leverbaar is zullen wij uiteraard zorgdragen voor een vervangend artikel wat minimaal gelijkwaardig is aan besteld(e) artikel(en).

Door de aanpassingen in de regelgeving hebben we dit jaar nog MEER nieuws te bieden. We komen met "combi-cakes"waarin per tube tot 25 gram kruit verwerkt is, voorheen was slechts tot 15 gram toegestaan. Deze bijzondere nieuwe artikelen geven nog mooiere effecten waardoor het onderscheid tussen professioneel- en consumentenvuurwerk nog kleiner geworden is. Wij zijn gevestigd in Breda aan de VUURWERKBOULEVARD (Weidehek) . Deze vuurwerkboulevard kan u het grootste assortiment vuurwerk bieden van Nederland binnen een straal van 100 meter.

20 Termen welke op ons VUURWERKPUNT van toepassing zijn:

 1. Gratis ruime parkeerruimte met parkeerwachter(s) zodat u makkelijk uw vuurwerk kunt laden.
 2. Mega showroom waar vuurwerk te bekijken is op 2 tv-schermen.
 3. Uniek in Nederland: 2 vuurwerkverkoopruimtes.
 4. Vuurwerkopslag van 50.000 kilo zodat wij u echt een ruime keus kunnen bieden.
 5. Onze medewerkers(sters) hebben echt verstand van en passie voor vuurwerk.
 6. Makkelijk bereikbaar vlakbij de A16. vanuit Dordrecht slechts 18 min. Vanuit Etten-Leur 13 min. Vanuit Lage Zwaluwe slechts 14 min. Kortom uw vuurwerk haalt u snel en dichtbij. Vlakbij de grootste supermarkt van Nederland DE JUMBO FOOD MARKT is op slechts 3 minuten afstand de grootste vuurwerkwinkel van Nederland.
 7. Altijd hebben wij leuke acties zowel in gratis vuurwerk of voor onze "liefhebbers" met een speciaal klantennummer in harde Euro's. Meer vuurwerk dus voor hetzelfde geld!
 8. Cees van der Horst verkoopt al vuurwerk vanaf 1993.
 9. Al jaren vertegenwoordigen wij diverse TOPMERKEN zoals Dynasty van Wolf , Royal etc. en daar zijn wij trots op.
 10. We zijn ook altijd de eerste met nieuwe merken welke uitstekend vuurwerk bieden en nog niet bekend zijn + prijstechnisch zeer interessant. Soms nemen wij van een merk afscheid indien ze niet vernieuwend genoeg zijn of prijs kwaliteit niet meer in balans is.
 11. Altijd DROOG vuurwerk. Onze vuurwerkkluizen zijn voorzien van vloerverwarming wat uiteraard veel beter is voor je vuurwerk dan een natte of vochtige vuurwerkkluis.
 12. Zeer ruime openingstijden voor voorbestellingen van vuurwerk.
 13. Meer dan ruime openingstijden voor afhalen van voorbestellingen van 5.15 uur tot 21.00 uur. (op 31 December van 8.30 tot 18.00 uur)
 14. Vuurwerkwebsite met vuurwerk films en informatie over vuurwerk.
 15. 3 Dagen lang wordt vuurwerk aangevoerd dus onze vuurwerkkluis komt niet leeg en tot 31 December wordt dan ook een hele ruime keus gegarandeerd.
 16. In vuurwerk voorverkoop een enorme keus.
 17. Ondanks dat wij ons profileren als vuurwerkspecialist hebben wij een hele ruime keuze aan "kindervuurwerk" en cat. 1 vuurwerk wat hele hele jaar door vanaf 12 jaar verkocht mag worden.
 18. Door onze uniek ligging is binnen een straal van 100 meter het meeste vuurwerk en bijna alle vuurwerkmerken te koop. Niet voor niets is het Weidehek omgedoopt tot Vuurwerk Boulevard.
 19. Vele vuurwerk verkooppunten melden dat ze geen wachtrijen hebben. Wij hebben ze echt niet!
 20. Gespecialiseerd verkoopteam zodat u vuurwerk koopt wat u ook echt mooi vindt!

Facebook

Hou Facebook in de gaten voor andere leuke acties!

Ga hiervoor naar www.facebook.com/VuurwerkBreda.

Showroom

Dit jaar is onze showroom enorm uitgebreid! Geplaatst is een enorme XXL vuurwerk afhaalbalie, twee grote TV schermen waar de effecten van het vuurwerk op te zien zijn en waar u ook direct een vuurwerkbestelling kunt plaatsen. Onze deskundige medewerkers zullen u daar graag bij adviseren en assisteren. Wij zijn specialist in losse vuurwerkverkoop dus geen voorbestelling geplaatst? Kom gewoon naar HET vuurwerkverkooppunt Cees van der Horst.

Het afhalen van vuurwerk, door de liefhebbers die een voorbestelling hebben geplaatst, is op 29, 30 en 31 december in de twee zeer grote vuurwerkverkoopruimtes. Deze zijn zo ingericht dat u nauwelijks hoeft te wachten.

LET OP: Op zondag zijn we wel open van 12.00 -16.00 uur voor het plaatsen van een bestelling.

Bestellen en kortingen

Indien u voorbesteld via deze site uw vuurwerk koopt kunt u bij afhalen 20% gratis vuurwerk zelf uitzoeken.

Aktie is alleen geldig op site www.bredavuurwerk.nl. Combinaties met andere sites zijn niet mogelijk, en aktie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Voorwaarden:

Geen korting/gratis vuurwerk op de superaanbiedingen.

Kortingen niet geldig in combinatie met andere kortingacties

Minimale bestelling € 25,00 voor gratis vuurwerk.

Winkelverkoop

Uniek in Nederland wij hebben namelijk:

2 Vuurwerkverkoopruimtes, 3 vuurwerkkluizen met een opslag van 50.000 kilo zodat wij u echt kunnen garanderen dat u een zeer ruime keus heeft als u geen voorbestelling heeft geplaatst.‘‘De keuze is reuze’’ gaat zeker op bij Cees van der Horst Organisatie & Evenementen. Wij hebben de TOPMERKEN Wolff (volledige Wolff assortiment), Dynasty, Bonfireworks, Royal Fireworks, Barely Legal, Kings Collection, Lidu, Black Label, Star Collection, Vuurwerkland Collection, Maxx Stream Collection, Rubro, Cafferata en in losse verkoop, Zena en Broekhoff.

Uw grootste vuurwerkleverancier in de regio

Bredavuurwerk

Weidehek 2

Breda

Noord-Brabant

4824 AS

Nederland

T 076-5419000

Mail: info@bredavuurwerk.nl