Grootste assortiment van Breda! Goedkoopste in de regio! Uitgebreide showroom! Altijd het beste advies!

Over BredaVuurwerk


Ontdek exclusieve vuurwerkacties tijdens de losse verkoopdagen in Breda! Bij Breda Vuurwerk is er volop keuze, met speciale acties en kortingen gedurende deze periode.

Bij eventuele onbeschikbaarheid van een artikel zorgen wij zorgvuldig voor een passend alternatief, minimaal gelijkwaardig aan het bestelde product.

Dankzij recente wijzigingen in regelgeving brengen we dit jaar NOG MEER nieuws naar vuurwerkliefhebbers in Breda. Ontdek onze "combi-cakes" en compounds met tot 25 gram kruit per tube, een toename van 10 gram ten opzichte van voorgaande jaren. Deze unieke toevoegingen leveren nog indrukwekkendere effecten, waardoor het onderscheid tussen professioneel en consumentenvuurwerk verder vervaagt. Bezoek ons in Breda aan de VUURWERKBOULEVARD (Weidehek 2 in Breda), met het grootste assortiment vuurwerk van Nederland binnen een straal van 100 meter.

Ontdek 20 redenen waarom ons VUURWERKPUNT in Breda onderscheidend is:

1. Gratis ruime parkeergelegenheid met parkeerwachters voor moeiteloos laden van vuurwerk.

2. Mega showroom met vuurwerk op 2 tv-schermen.

3. Uniek in Nederland: 2 vuurwerkverkoopruimtes.

4. Vuurwerkopslag van 50.000 kilo voor een uitgebreide keuze in de grootste vuurwerkwinkel van Breda.

5. Deskundige medewerkers met passie voor vuurwerk.

6. Makkelijk bereikbaar nabij de A16, binnen 18 minuten vanuit Dordrecht, 13 minuten vanuit Etten-Leur, en 14 minuten vanuit Lage Zwaluwe, ideaal voor vuurwerk kopen in Breda.

7. Nabij de grootste supermarkt van Nederland, DE JUMBO FOOD MARKT, op slechts 3 minuten afstand van de grootste vuurwerkwinkel van Nederland in Breda.

8. Altijd leuke acties, zowel in gratis vuurwerk als voor "liefhebbers" met een speciaal klantennummer in harde Euro's, speciaal voor vuurwerk kopen.

9. Cees van der Horst verkoopt vuurwerk sinds 1993.

10. Vertegenwoordiging van topmerken zoals Dynasty van Wolf, Rubro Vuurwerk, VuurwerkMania, Magnum, Broekhoff, Cafferata Vuurwerk, een eigen importlijn van BredaVuurwerk en nog veel meer topmerken!

11. Altijd de eerste met nieuwe merken die uitstekend vuurwerk bieden en prijstechnisch interessant zijn.

12. Altijd droog vuurwerk met vuurwerkkluizen voorzien van vloerverwarming.

13. Ruime openingstijden voor voorbestellingen van vuurwerk.

14. Uitgebreide openingstijden voor afhalen van voorbestellingen, van 8.0 uur tot 21.00 uur (op 31 december van 8.30 tot 18.00 uur) in Breda.

15. Vuurwerkwebsite met vuurwerkfilms en informatie voor vuurwerk kopen.

16. Gedurende 3 dagen wordt vuurwerk aangevoerd, waardoor een ruime keuze tot 31 december gegarandeerd is.

17. Enorme keuze in vuurwerkvoorverkoop.

18. Ruim aanbod in "kindervuurwerk" en cat. 1 vuurwerk dat het hele jaar door verkocht mag worden vanaf 12 jaar.

19. Unieke ligging met het meeste vuurwerk en bijna alle vuurwerkmerken binnen 100 meter in Breda.

20. Geen wachtrijen bij ons gespecialiseerde verkoopteam, zodat u vuurwerk koopt dat u echt mooi vindt.

Volg ons op Facebook voor extra leuke acties: www.facebook.com/VuurwerkBreda.

Bekijk onze uitgebreide showroom dit jaar met een enorme XXL vuurwerkafhaalbalie, twee grote tv-schermen voor het tonen van vuurwerkeffecten en het plaatsen van directe bestellingen. Onze deskundige medewerkers adviseren en assisteren u graag. Als specialist in losse vuurwerkverkoop bent u welkom bij Cees van der Horst, HET vuurwerkverkooppunt voor vuurwerk kopen in Breda.

Vuurwerk afhalen voor degenen die een voorbestelling hebben geplaatst, vindt plaats op 29, 30 en 31 december (met uitzondering van zondag, dan schuift de vuurwerkverkoop 1 dag naar voren) in de twee zeer grote vuurwerkverkoopruimtes. Hier hoeft u nauwelijks te wachten dankzij slimme inrichting. Let op: Op zondag zijn we geopend van 12.00 - 16.00 uur voor het plaatsen van bestellingen.

Profiteer van het meeste gratis vuurwerk van Breda bij het afhalen van uw voorbestelling via onze website www.bredavuurwerk.nl. De actie is exclusief geldig op onze site en kan niet worden gecombineerd met andere sites of acties.

Voorwaarden:

Geen korting/gratis vuurwerk op superaanbiedingen.

Kortingen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

Minimale bestelling van € 40,00 voor gratis vuurwerk bij vuurwerk kopen.

Ontdek ons unieke winkelverkoopconcept in Nederland met 2 vuurwerkverkoopruimtes en 3 vuurwerkkluizen, waaronder een opslag van 50.000 kilo. Cees van der Horst Organisatie & Evenementen biedt een ruime keuze aan topmerken zoals Wolff, Dynasty, Bonfireworks, Cafferata, Broekhoff Vuurwerk, VuurwerkMania, Rubro Vuurwerk, Magnum, Vuurwerkland Collection.

Uw grootste vuurwerkleverancier in de regio: Bredavuurwerk, Weidehek 2, Breda, Noord-Brabant, 4824 AS